Over ons

BVO’83 is al 40 jaar de badmintonvereniging in Oostzaan en directe omgeving. De vereniging is een kleine recreatieve vereniging en heeft op donderdagavond haar vaste speelavond in Sporthal Oostzaan (Twiskeweg 107, 1511 BW  Oostzaan). Op deze avond hebben wij 7 banen ter beschikking van 20:15 tot 23:00 uur.

De vereniging bestaat uit recreatieve spelers met verschillend niveau van beginnende speler tot meer ervaren spelers.
Onze vereniging richt zich op leden die in hun woonomgeving een sportieve activiteit zoeken waarbij het sportieve ook desgewenst gecombineerd kan worden met sociale activiteiten.

We hebben een leuke en informele vereniging waarin uiteraard het badminton spelen centraal staat maar waar voor ons toch ook de sociale ‘derde’ helft niet onbelangrijk is.

Elke speelavond wordt door veel leden afgesloten met een hapje en een drankje en een praatje in de bar van de sporthal in Sportscafe The Match. Hier kunnen we de toppers en de missers van de avond doornemen net als het overige lokale nieuws.

Badminton is een toegankelijke sport waarbij iedereen al snel een shutteltje kan meeslaan. En waarbij iedereen op zijn eigen manier en eigen inspanningsniveau kan meedoen. Op onze speelavonden zijn er altijd leden aanwezig die nieuwe aspirant leden wegwijs maken in de spelregels, de basistechnieken en tactieken van het badmintonspel.

Nieuwsgierig geworden en wellicht geïnteresseerd? Kom dan eens meespelen op de donderdagavond. Er liggen rackets klaar dus het enige wat nodig is zijn sportkleding en zaalsport schoenen. De eerste 3 avonden zien we als kennismaking en zijn gratis.