Leden sponsoring

Sponsor gratis de vereniging!!!

Een groot aantal webshops, boekingskantoren en diensten hebben zich aangesloten bij Sponsorkliks. Indien je via Sponsorkliks besteld wordt een gedeelte van je aankoopbedrag (dit varieert van 1% tot soms wel 10%) als commissie uitbetaald aan de vereniging. Als alle leden op deze manier hun internetaankopen doen kan dit aardig oplopen. Dus koop je wel eens online? Gebruik dan onderstaande knop om te bestellen met de vereniging als sponsordoel:

Jij betaalt hetzelfde maar onze vereniging ontvangt een commissie bij elke transactie die via Sponsorkliks wordt gedaan. Je sponsort dus gratis!

En er zijn ook methodes om er voor te zorgen dat je altijd via Sponsorkliks besteld met de vereniging als sponsordoel. Dit kun je via de website van Sponsorkliks instellen.
Ook kun je de app van Sponsorkliks downloaden op je telefoon en instellen met Badmintonvereniging Oostzaan als sponsordoel.

Als je je registreert bij www.sponsorkliks.com geef dan in deze eenmalig registratie als sponsordoel Badmintonvereniging Oostzaan:

Na deze eenmalig registratie kies je in de site van Sponsorkliks de knop van de winkel waar je wilt gaan kopen of bestellen.

Nu krijgen we van jouw aankoop een stukje commissie via Sponsorkliks uitbetaald. Maar je kunt uiteraard ook gewoon bovenstaande of onderstaande knop gebruiken.