Eindstanden BVO dubbeltoernooi editie 2

De prijsuitreiking BVO dubbeltoernooi editie 2023 – 2024

Prijswinnaars BVO dubbeltoernooi editie 2023 – 2024

Na de laatste ronde heeft de competitiebegeleiding de spelresultaten beoordeeld en op basis daarvan de prijswinnaars vastgesteld volgens twee verschillende punten categorieën:
1x op basis van de alle 12 wedstrijden gespeeld
1x op basis van een extrapolatie van de behaalde resultaten naar 12 wedstrijden
Dit resulteert in de volgende winnaars:

Categorie wedstrijdpunten 12 wedstrijden

Voor deelnemers die alle 12 wedstrijden hebben gespeeld en niet hebben afgemeld.
In deze categorie hebben we op basis van wedstrijdpunten en het puntensaldo de volgende winnaars:

De Bovenste prijs is voor Norman Veenman met 30 wedstrijdpunten en + 76 puntensaldo.
De Gemiddelde prijs wordt uitgereikt op het gemiddelde van de gescoorde ‘punten voor’ en is voor Judith Baas met een resultaat van 296 ‘punten voor’
De Aanmoedigingsprijs is dit seizoen voor Gerda Posch voor haar 6 wedstrijdpunten. Het wordt vanzelf beter!
Voor deze winnaars wacht bij de prijsuitreiking een prachtige beker!!

De Extra Prijs is voor de hoogste genoteerde dame. De prijs is beschikbaar gesteld door de HZ Groep en bestaat uit een RITUALS verwenpakket. Deze prijs is zeer verdiend gewonnen door Erica Alblas met 24 wedstrijdpunten en + 33 puntensaldo.

Categorie BVO-ranking: extrapolatie behaalde resultaten naar 12 wedstrijden

Voor alle deelnemers, die niet in de wedstrijdranking in de prijzen zijn gevallen, zijn eveneens prachtige bekers te winnen. Deze ranking is in deze editie berekend op basis van verwacht resultaat: als alle wedstrijden gespeeld waren en aangenomen dat de prestaties van de werkelijk gespeelde wedstrijden op hetzelfde niveau blijven als er 12 wedstrijden gespeeld zouden worden.
Daarnaast wordt elk jaar de Leo van Zadel trofee uitgereikt aan een deelnemer met bijzondere prestaties. In deze editie is gekozen voor degene die de meeste wedstrijden heeft gespeeld: het totaal van de origineel ingedeelde wedstrijden + het aantal wedstrijden gespeeld als invaller.

De Leo van Zadel trofee is in deze editie toegekend aan Tjeerd Hes omdat Tjeerd in alle speelrondes bijna allebei de avonden heeft meegespeeld: 7x van de 8 mogelijkheden.

De Bovenste prijs in deze categorie komt toe aan Peter van der Heijden met een geëxtrapoleerde score van 30 wedstrijdpunten en een positief saldo van +84.
De Gemiddelde prijs in deze categorie is voor de meeste gemiddelde verliezer Aad Bakker met een gemiddeld geëxtrapoleerde & geïncasseerd aantal punten van -297
De Aanmoedigingsprijs in deze categorie is voor Niels Overbeek met een score van 9 wedstrijdpunten omdat Gerda al bij de wedstrijdpunten is aangemoedigd.
Alle winnaars krijgen eveneens een prachtige beker uitgereikt bij de prijsuitreiking!

Einduitslagen in detail