BVO’83 dubbeltoernooi

Aanpassen van je inschrijving

De eerstvolgende maar ook al weer de laatste speelronde staat gepland op:
– speelronde 4 op 01/06/2023 en 08/06/2023, start om 20:30 uur
Mochten er wedstrijden ingehaald moeten worden dan hebben we op 06/07/2023 de mogelijkheid voor een inhaalronde.
Zie ook het schema van de speeldata per seizoen.

Misschien heb je met deze data geen rekening gehouden en ben je verhinderd op 1 of op beide datums. Geef dan in onderstaand wijzigingsformulier even door welke data je niet kunt zodat we daar rekening mee kunnen houden bij het (her)indelen.

Competitie

In 4 speelrondes worden dubbel wedstrijdjes gespeeld waarbij elk team in iedere speelronde 3 wedstrijdjes van 10 minuten spelen. Op een wedstrijdkaart wordt door elk team de punten van de wedstrijden genoteerd. Iedere speler van het team krijgt de punten die in een speelronde door het eigen team gehaald zijn.

De kaarten worden na de speelronde ingeleverd en de punten verwerkt. Iedere deelnemer krijgt hiermee een puntentotaal. Op de laatste speelavond in juli (zie speelavonden per seizoen) sluiten we het seizoen af met een prijsuitreiking voor de hoogste, de middelste en de laagste scores.

Team samenstelling

Het uitgangspunt is om zoveel mogelijk te mixen tussen leden onderling en in speelsterkte. Daarom worden elke speelronde nieuwe teams samengesteld:
– de hoogste + de laagste score = team 1
– een-na-de-hoogste score + een-na de-laagste score = team 2
– enzovoort;
Voor de eerste speelronde is de startindeling gemaakt door de competitiebegeleiding.

Speelrondes

Er zijn 4 speelrondes van ieder 3 wedstrijdjes van 10 minuten. Op een avond dat de wedstrijden gespeeld worden zullen een aantal banen voor ongeveer 40-50 minuten niet beschikbaar zijn voor het ‘normale’ afhangsysteem. Het streven is dat er gedurende die periode ook nog 2-3 banen overblijven voor leden die op die avond niet aan het toernooi deelnemen. Zie hiervoor de speelronde zaalindeling.