BVO’83 dubbeltoernooi

Inschrijven voor de 2e editie van het dubbeltoernooi

Geef je op om ingedeeld te worden voor deelname aan de 2e editie van het BVO’83 dubbeltoernooi. We starten op donderdag 5 oktober met de eerste wedstrijden dus geef je snel op!! Zie ook het schema van de speeldata per seizoen.

De uitleg van het toernooi en hoe het werkt staat onder het inschrijfformulier.

Geef je op met onderstaand formulier. Indien je voor een ronde op bepaalde data niet kunt meespelen geef deze data dan ook door met onderstaand formulier. Dan kunnen we hier rekening mee houden bij het indelen.

Ook dit jaar hebben we weer fantastische prijzen voor de winnaars en overige gelukkigen dus we hopen op een groot deelnemersveld.

Competitie

In 4 speelrondes worden dubbel wedstrijdjes gespeeld waarbij elk team in iedere speelronde 3 wedstrijdjes van 10 minuten spelen. Op een wedstrijdkaart wordt door elk team de punten van de wedstrijden genoteerd. Iedere speler van het team krijgt de punten die in een speelronde door het eigen team gehaald zijn.

De kaarten worden na de speelronde ingeleverd en de punten verwerkt. Iedere deelnemer krijgt hiermee een puntentotaal. Op de laatste speelavond in juli (zie speelavonden per seizoen) sluiten we het seizoen af met een prijsuitreiking voor de hoogste, de middelste en de laagste scores.

Team samenstelling

Het uitgangspunt is om zoveel mogelijk te mixen tussen leden onderling en in speelsterkte. Daarom worden elke speelronde nieuwe teams samengesteld:
– de hoogste + de laagste score = team 1
– een-na-de-hoogste score + een-na de-laagste score = team 2
– enzovoort;
Voor de eerste speelronde is de startindeling gemaakt door de competitiebegeleiding.

Speelrondes

Er zijn 4 speelrondes van ieder 3 wedstrijdjes van 10 minuten. Op een avond dat de wedstrijden gespeeld worden zullen een aantal banen voor ongeveer 40-50 minuten niet beschikbaar zijn voor het ‘normale’ afhangsysteem. Het streven is dat er gedurende die periode ook nog 2-3 banen overblijven voor leden die op die avond niet aan het toernooi deelnemen. Zie hiervoor de speelronde zaalindeling.