Het Laatste Nieuws [21 juni 2024]

Prijsuitreiking BVO dubbeltoernooi editie 2023/2024.

Gisteravond zijn onder de warme belangstelling van de aanwezigen op onnavolgbare wijze door onze baancommissaris Greetje de prijzen uitgereikt aan de winnaars. Alle prijswinnaars nogmaals hartelijk gefeliciteerd!!! En voor degenen die niet in de prijzen zijn gevallen: niet treuren en flink oefenen want volgend seizoen komt er vast weer een nieuwe kans om zo’n felbegeerde beker te bemachtigen!!!

De einduitslagen van het BVO dubbeltoernooi editie 2023/2024 zijn bekend.

De punten zijn geteld en de prijzen zijn verdeeld. Check op pagina met de einduitslag of je in de prijzen bent gevallen. Op donderdag 20 juni 2024 worden om 21:30 uur de prijzen uitgereikt aan de gelukkige winnaars. Alle winnaars al vast hartelijk gefeliciteerd

Speelronde 4 van het BVO dubbeltoernooi 2023/2024 komt eraan!!!

De prijzen zijn besteld dus nog even flink wat punten scoren om een van die prachtige prijzen in de wacht te slepen als aanvulling op, of nieuwe start van, je prijzenkast!!

Uitslagen BVO dubbeltoernooi 3e speelronde 2023/2024 zijn bijgewerkt

De uitslagen en de stand na speelronde 3 zijn bijgewerkt.

We hebben een date!!!

Een hapje en een drankje, muziek en dans,  en omdat we goede tradities in ere houden uiteraard de 2024 editie van de niet-te-evenaren Pub quiz van Mario Walda.

Net als in de voorgaande edities heeft de feestcommissie inmiddels de nodige inkopen gedaan om met een breed en gevarieerd palet aan begerenswaardige prijzen de deelname aan de avond en de pubquiz onvergetelijk te maken.
Alle leden met of zonder (legale of anderszinse) partners zijn van harte uitgenodigd. De dresscode is casual !! 

De entree is €10,– p.p. waarvoor je per persoon 2 consumptie bonnen ontvangt en je gedurende de avond van de meest exquise hapjes wordt voorzien. Ongetwijfeld gaan we er leuke avond van maken.

Dus mis het niet en geef je zo snel mogelijk op bij Greetje (de feestcommissie) zodat we je op deze avond niet hoeven te missen!!

27e editie van het BVO Pepernotentoernooi zeer succesvol

Afgelopen donderdag 7 december 2023 hebben we weer genoten van een zeer vermakelijk Pepernotentoernooi.

Vooral dankzij de bezielende begeleiding en het strenge maar rechtvaardige toezicht op een eerlijk en sportief verloop van de puntentelling kunnen we spreken van een succesvolle avond.

Afgesloten met de prijsuitreiking waarbij de meest begeerde prijzen werden uitgereikt aan de terechte winnaars kijken we nu al weer uit naar volgende jaar!!

Uitslagen BVO dubbeltoernooi 2e speelronde 2023/2024 zijn bijgewerkt

De uitslagen, de stand na speelronde 2 en de nieuwe (voorlopige) team indeling voor speelronde 3 zijn bijgewerkt. Check de indeling omdat we gaan proberen een aantal wedstrijden in te halen.

7 december 2023 Pepernotentoernooi

Aanstaande donderdag 7 december 2023 organiseren we weer het jaarlijkse Pepernotentoernooi. Aanmelden en inschrijven op de avond zelf bij de baancommissaris Greetje, Graag vanaf 20:15 zodat we rond 20:30 kunnen beginnen met spelen. Zoals gewoonlijk hebben we weer een aantal banen met bijzondere spelelementen aan het toernooi toegevoegd.
Komt allen!!

Inschrijven BVO dubbeltoernooi editie 2 / 2023-2024

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor het BVO’83 dubbeltoernooi. Ga gauw naar de inschrijfpagina en schrijf je in.

Ook BVO is morgen aanwezig bij het evenement Ozaan Ontmoet Ozaan!

We zijn weer begonnen!!

Veel vakantie plezier, wees voorzichtig, drink voldoende en tot 31 augustus 2023!!!

Laatste speelavond seizoen 2022 – 2023 stijlvol afgesloten

Afgelopen donderdag hebben we het seizoen 2022/2023 in stijl afgesloten. Op de wijze die past bij BVO’83 hebben we de entree van de sporthal omgetoverd tot een echte 3e ronde BVO Sportkroeg. Met volop hapjes en drankjes hebben we kunnen vaststellen dat het een mooi jubileum seizoen is geweest en dat we het volgende seizoen minstens zo leuk gaan maken.

Prijsuitreiking BVO dubbeltoernooi op 22 juni 2023 om 21:30.

De punten zijn geteld en de prijzen zijn verdeeld. Check op pagina met de einduitslag of je in de prijzen bent gevallen. Op donderdag 22 juni 2023 worden om 21:30 uur de prijzen uitgereikt aan de gelukkige winnaars. Alle winnaars hartelijk gefeliciteerd!!!

De voorlopige speeldata 2023/2024 zijn bekend.

In het overzicht vind je de gereserveerde speelavonden van dit moment. Ook hebben we al vast aangegeven wanneer de Algemene Ledenvergadering gepland staat. Daarnaast zijn we er van uitgegaan dat we ook volgend jaar weer een intern mix dubbeltoernooi gaan houden op basis van dezelfde formule zoals we in 2023 zijn begonnen. Deze data staan ook voorlopig ingepland in het schema, inclusief de prijsuitreiking. In het schema zijn ook de eerste en laatste speelavond en de start van zomervakantie 2024 staan aangegeven.

De laatste ronde van het BVO’83 dubbeltoernooi start op 1 juni 2023

Na de korte rustperiode start op 1 juni weer het eerste deel van de laatste speelronde 4 van het BVO’83 dubbeltoernooi.

Nu de ontknoping nadert neemt de spanning toe. Want wie gaat er vandoor met de schitterende prijzen en weet daarmee zijn of haar prijzenkast aan te vullen.

Zoals de planning nu is zal na afloop van Speelronde 4 (na 8 juni 2023) beoordeeld worden of er nog inhaalrondes nodig zijn om een juiste en evenredige stand te kunnen bepalen.

De feestelijke prijsuitreiking staat gepland op 22 juni 2023.

Jubileumfeest 40 jaar BVO’83 op zaterdag 1 april 2023

Zoals eerder aangekondigd hebben we voor onze leden met aanhang en speciale genodigden op zaterdag 1 april 2023 ons jubileumfeest voor het 40 jarig bestaan van Badmintonclub BVO’83.
Uiteraard wordt het feest gevierd in de bar van de sporthal in Sportscafe the Match. Aanvang 20:00.

Een hapje en een drankje maar ook een competitie in de vorm van de niet-te-evenaren Pub quiz van Mario Walda.
We hopen dat al onze leden gaan komen zodat we met een groot gezelschap deze mijlpaal kunnen vieren.

Nieuwe sportzaal posters en Facebook pagina

Er zijn twee nieuwe posters voor de entree van de sporthal gemaakt en op de prikborden in de entree van de sporthal opgehangen.
Op de posters wordt nu naar het juiste webadres verwezen.

Om ook zichtbaar en herkenbaar te zijn is dezelfde afbeelding gebruikt om een nieuwe Facebookpagina te maken. Klik op de poster om naar de pagina in Facebook te gaan. Volg en deel de pagina!!

Ook is het Twitteraccount nu aangepast met dezelfde poster.

BVO’83 dubbeltoernooi

Na het laatste Pepernotentoernooi waren er een aantal leden die opperden dat een dergelijk evenement wel vaker herhaald kan worden.
Een leuk plan waar we een bescheiden competitief elementje aan hebben toegevoegd en uitgewerkt naar een interne competitie:
4 speelrondes van 3 wedstrijden, wisselende teams, we starten op 2 februari 2023 en op de laatste speelavond van het seizoen is er een feestelijke prijsuitreiking.
Opgeven kan via inschrijving, klik hier.

Leest het allemaal na op de BVO’83 dubbeltoernooi pagina(s).


BVO’83 bestaat op 30 maart 2023 al weer 40 jaar

Hoera!! Op 30 maart zijn we van middelbare leeftijd.
Hoe we dit gaan vieren ?
Dat ga je ruim op tijd horen maar zorg in ieder geval dat
zaterdag 1 april 2023 vrij blijft in je agenda!!!


Eerste speelavond in het nieuwe jaar 12 januari 2023

Nog heel even geduld en dan gaan we weer vlammend van start.
De eerste speelavond is donderdag 12 januari 2023.

Prettige Feestdagen

Wij wensen onze huidige en toekomstige leden een gezellige Kerst en een Gelukkig Nieuwjaar toe.

Het Pepernoten Toernooi

Het pepernotentoernooi van donderdag 8 december was weer een groot succes. Dankzij de intensieve begeleiding van onze baancommissaris Greetje en de dubieuze puntentelling waren er weer mooie prijzen uitgedeeld aan de badminton kampioenen.